Az előzetes számolgatások szerint a tavalyi év lovának legalább 5-6 kilós javulást kellett mutatnia eddigi legjobbjához, hogy elcsípjen egy jobb helyezést a Listed besorolású Bavaria Preis 2000 méteres futamában, Münchenben.

A vasárnapi versenynap nyolcadik futamában az A36 Szindikátus négyévese meghozta a várt formajavulást és óriási küzdelemben csupán 1,5 hosszal a nyerő Why Not mögött harmadikként ért célba Nino Murruval a nyergében. Második helyen a futam egyik favoritja a tavaly 94,5-es GAG számmal büszkélkedő Pakal ért célba Kerekes Károllyal.

Kovács Sándor, Ostinato idomárja a versenyt értékelve elmondta, hogy a sorozatos esőzések miatt a pálya talaja extrémnek volt mondató, és a videó felvételen is jól látszik, hogy az ázott, mély felület miatt a mezőny végig a külső íven galoppozott. A további terveket illetően egyedül az őszi Kincsem Díjban való részvétel tűnik biztosnak, ahol a hazai közönség is találkozhat az utóbbi évek legjobb stayer telivérével. Ezen kívül további 2-3 futás szerepel a lehetséges célok között, és nem lehetetlen egy Group 3-as futamban történő megmérettetés sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr564662423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Katalin Mária 2012.07.18. 16:34:20

Nagyon izgultam OSTINATO-ért - gratulálok ehhez a nagy sikerhez!
A www.galopp-sport.de/dvrWebApp/htdocs/aktive/nonsecure/renndaten/rennbahnenListe.jsp szerint 45 galopp pálya van Németországban; a müncheninek milyen a rangja?
süti beállítások módosítása