A Gyolai istálló háromévese a 90. Magyar Derby győzelem után a 20. Szlovák Derbyben próbált szerencsét és orrhosszal verve az olasz tenyésztésű Dessont a harmadik helyen ért célba.

A 60 ezer euro összdíjazású futamban a német tréningből érkező Maximool (Mamool <IRE>-Mondalita <GER>) fölényesen győzedelmeskedett a hazai idomítású Atack előtt. Ez utóbbi a 92. Cseh Derbyben ötödikként végzett, míg istállótársa, a szintén Zuzana Kubovicová idomításában lévő favorit, Move Your Vision a cseh megfelelőben szerzett második helye után itt csupán ötödikként ért célba.

A Gyolai istálló másik lova a 2600 méteres futamban helyezetlenül futott, míg a Vimar-Dvornykí színekben futó Quissisana ötödik, Fiery Wing kilencedik helyen végzett a mérföldes versenyben.

Az 1000 méteres sprintben a Ramona Racing négyévese Alfkona, kasszafavoritként indulva rendkívül szoros befutóban negyedik tudott lenni.

A kétévesek futamában a magyar tréningből érkezett Bungee és Mac Pursuits helyezetlenül futottak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr564663295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Katalin Mária 2012.07.18. 17:21:59

Nagy verseny volt, Latin Lover nagyot hajrázott! (www.zavodisko.sk/ oldalon videón megnézhető, Gyolai Brigitta FB-oldalán meg fényképek vannak.)
A pozsonyi pálya 800 m-es? Mert 3 kört is futottak! A sok kanyar előny vagy hátrány?
süti beállítások módosítása