Overdose tegnap futott először a dubaji versenypálya mesterséges „tapeta” borításán. Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy a lónak az új futófelület szemmel láthatóan nem okozott problémát, de egyetlen alkalomból nem vonnak le messzemenő következtetést. Ezért csak a hétvégi munkáját követően, hétfőn fognak dönteni róla, hogy melyik versenynapon fogja Overdose első dubaji versenyét futni. Ez a január 20-i, 1200 méteres, tapeta borításra kiírt, 100.000 USD összdíjazású, vagy a február 3-i, 1000 méteres, füves pályára kiírt, 175.000 USD összdíjazású futam lehet.

Akár egy, akár három hét múlva kerül rá sor, Overdose első dubaji futása élőben is nézhető lesz a PannoniaOverdose.hu-n, ahol már most is elérhető a napi 24 órában sugárzó Dubai Racing tévécsatorna adása. Ezen olykor teveversenyeket is adnak, de minden nap megismétlik valamelyik korábbi dubaji galopp-versenynapot. Aki tehát szeretne előre hangolni Overdose futására, már most is megismerkedhet a világ legmodernebb versenypályája, a Meydan Racetrack hangulatával.

Forrás: pannoniaoverdose.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr863545076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása