Jaroslav Línek és Kovács Sándor triplázott

 

Színvonalas versenynappal, izgalmas futamokkal búcsúzott a 2011-es galopp szezon. A zárónap díjait Szamóca és Grand Csarló nyerte, a Totalizatőr Hendikepben Cash Game, a Szunyogh István Emlékversenyben Bugenwillea győzött.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lady Shaddad és Lángnyelv

Érdemes volt vasárnap időben kiérni, mert már az első futam is nagy küzdelmet és szoros befutót hozott. A befutási sorrend Lady Shaddad (Barabás Mónika) - Lángnyelv (S. Georgiev) – Szélforgó (Bihari Alexandra am.) lett, a lovak közti különbség pedig rövid nyakhossz, orrhossz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bencés a  célban

A csikók közül idén utolsóként Bencés (J. Línek) szabadult meg nyeretlenségétől. A pej mén a starttól kezdve vezetett, és bár a célegyenesben végig támadta őt a második Mafumo (S. Georgiev) és a harmadik Radisson Blu (ifj. Fejes L.), a magyar tenyésztésű csikó végül biztosan szerezte meg a győzelmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cash Game

A szezon leghosszabb síkversenye, a 3200 méteres Totalizatőr Hendikep (I.o.) Cash Game (J. Havlík) sikerét hozta. A tavaly ugyanebben a versenyben harmadik helyet szerző, kis súllyal versenyző kanca start után azonnal az élre állt és végig vezetve biztosan nyerte a futamot. A második helyet Outrider (S. Georgiev), a harmadikat Miss Mary (ifj. Kozma I.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó méterek (kívül Nemzeti Összefogás)

Komoly küzdelem után dőlt el az 1200 méteres harmadosztályú hendikep sorsa. Az első három sorrendje Nemzeti Összefogás (J. Línek) – Wiro-Dzserix (S. Georgiev) – Valencia (Bakos Szilvia) lett, a küzdelem hevességét jól mutatja, hogy az első öt helyezett ló másfél hosszon belül végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugenwillea - Ypsilon King - Hősnő

A távoszlopnál úgy tűnt, hogy hasonlóra számíthatunk a mérföldes Szunyogh István Emlékverseny Hendikepben (I.o.) is, de az utolsó százon Bugenwillea (Tormási Gy.) nagyon erős volt, biztosan nyerte a futamot. Második lett a fél év kihagyás után futó Ypsilon King (ifj. Fejes L.), harmadik Hősnő (Godó P.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golden Sun

Elmaradt a küzdelem az 1900 méteres ötödosztályú hendikepben is, amit Golden Sun (Kovács Viola) nagyon könnyen nyert meg. Második lett a legkisebb súllyal futó Picasso (J. Havlík), harmadik a topsúlyt cipelő Tita (Fézer R.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szamóca nagyot hajrázott

Az utolsó métereken dőlt el a győzelem száz méterrel hosszabb volt a Vigasz Díjban (II.kat.). A végén hátulról ketten is nagy lendülettel támadtak, a győzelmet végül az óriási finist levágó Szamóca (S. Georgiev) nyakhosszal szerezte meg Ideal Match (J. Línek) előtt. A harmadik helyet a vége előtt százzal még győztesnek látszó Choir Solo (Bakos G.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blushing Girl, mögötte McMahon

A szürke Blushing Girl (Godó P.) győzelmét hozta az osztott negyedosztályú hendikep első része. A győztest a távoszlopon belül végig támadta Jaszuna (J. Línek), de végül meg kellett elégednie a második hellyel. A harmadik helyen Mc Mahon (Varga Z.) végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grand Csarló

Az 1400 méteres Viharsarok Díjban (III.kat.) Grand Csarló (Tormási Gy.) győzelmét láthattuk. A hatéves kancát trénere már a távoszlopon kívül megindította, aki ellépve a többiektől könnyű győzelmet aratott. A második hely sorsa viszont csak az utolsó galoppugrásokon dőlt el, végül Argonauta (Mészáros Zs.) lett a második, orrhosszal megelőzve Fanbuddytastic-ot (S. Georgiev).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raissoneta

A mérföldes negyedosztályú hendikep második részével búcsúzott a 2011-es galopp szezon. A futamot Raissoneta (J. Línek) könnyen nyerte, második lett a falon nagyot hajrázó Tia (L. Kasal), harmadik a sokáig vezető Good Racer (Fodor S.).

A tíz futamgyőzelmen hét-hét lovas és tréner osztozott. Tormási Gyula két győzelmével mindkét kategóriában duplázott, de volt egy-egy triplázónk is, a zsokéknál Jaroslav Línek, az idomároknál Kovács Sándor. Ami pedig a championátust illeti, a lovasoknál Varga Zoltán, a trénereknél Kovács Sándor szerezte meg ezt a megtisztelő címet. Most akkor néhány hónap szünet, majd folytatás 2012 tavaszán.

A kapuzáró hivatalos eredményeit itt találják:

http://dragon.intrex.hu/lovi/web/lovi/GEREDMEN11-11-20.HTM

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr673405105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása