Ribárszki Sándor triplázott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó százon már nem kellett izgulnia Makaam tulajdonosának a második novemberi versenynap főfutamában, ekkor ugyanis már látszódott, hogy nem tudják megverni az ötéves mént. A klasszis telivér a célegyenesbe fordulva könnyen állt az élre, és végül biztosan nyerte a futamot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valencia a célban

Könnyen nyerte a favorit a nap első futamát, Valencia (ifj. Kozma I.) start után nem sokkal állt az élre, és végig vezetve megszerezte pályafutása első győzelmét. A második helyen Belle Lord (P. Hodán am.), a harmadikon Ifiasszony (Kocka Á. am.) végzett, ami alaposan meglepte a fogadókat, ugyanis a futamban nem volt hármasbefutó találat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szarkaláb fölényesen nyert

A jackpotos futam a nap első nyeretlen csikóversenye volt, ahol szintén favoritgyőzelem született, a futamot ugyanis Szarkaláb (Varga Z.) nyerte ritkán látható nagy fölénnyel. Némi küzdelem csak a helyezésekért volt, második lett Borcsi (Fézer R.), harmadik Harmat (Godó P.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viva La Diva

Nem volt gond Viva La Diva (Varga Z.) startjával a Styrian Díjban (III.kat.), ahol a Vimar-Dvorníky istálló kancája könnyen nyerte a csikók részére kiírt versenyt. A második helyet a már szlovák tréningből futó Distant Rocket (J. Havlík), a harmadikat Gipsy Dream (L. Kasal) szerezte meg, így a starthoz álló három import a futam első három helyén végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staféta és Bandita

Meglepetést hozott a nap második nyeretlen csikófutama, kevesen számítottak rá, hogy Staféta (ifj. Fejes L.) lesz az, aki hetedik futására elveszíti nyeretlenségét. A második helyet az újonc Bandita (ifj. Kozma I.), a harmadikat a favorit Kökény (Fézer R.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona Osama és üldözői

Egy 1300 méteres másodosztályú hendikeppel folytatódott a program, ahol Corona Osama (Godó P.) hosszú idő után újra győzni tudott. A sokáig vezető Grafit (Rácz A. am.) lett a második, az eddig alacsonyabb osztályokban eredményesen futó Namila (ifj. Kozma I.) a harmadik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rivális könnyen nyert

Két amatőrversenyt is láttunk a versenynapon, az elsőt a végig nagyon könnyen galoppozó Rivális (Budinszki Barbara am.) biztosan nyerte Footsie (Tímár Zsuzsa am.) és Noble Groom (Bihari Alexandra am.) előtt. Ez az eredmény azt is jelentette, hogy az amatőr championátus kérdése a következő amatőrversenyben dőlt el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musical Dancer és Praire Hill

A két amatőrverseny közt futottak egy 1200 méteres negyedosztályú hendikepet, amit némi küzdelem után Musical Dancer (ifj. Kozma I.) nyert meg Praire Hill (ifj. fejes L.) előtt. A harmadik helyért nagy volt a küzdelem, végül Money (Rácz A. am.) ért még fel a képzeletbeli dobogóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katyusa és Apple Stone

Az utolsó méterekig nyílt volt a szezon utolsó amatőrversenye, és a küzdelemben részt vevők miatt az amatőr championátus kérdése is. A futamban végül a Katyusa (Virág A. am.) - Apple Stone (Berghoffer Szandra am.) – Csatadal (P. Hodán am.) sorrend született, ez pedig azt jelentette, hogy 2011 amatőr championja Bihari Alexandra lett Berghoffer Szandra előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makaam a célban

Hasonló izgalmakra számítottunk az ezt követő LFB Díjában is, a mérföldes futamban kiegyenlítettnek tűntek az esélyek. Aztán jött a topsúllyal versenyző, ostor nélkül lovagolt Makaam (J. Línek) aki olyan meggyőzően galoppozott, hogy küzdelmet csak több hosszal mögötte láttunk, az ötéves klasszis ugyanis nagyon biztosan nyerte a versenyt az őt kevés sikerrel támadó Apple Luro (ifj. fejes L.) előtt. A harmadik helyet a szokásához híven nagyon rosszul induló, a végén nagyot finiselő Fiery Wing (L. Kasal) szerezte meg. Makaam több értékes helyezést követően idei harmadik győzelmét szerezte meg, különösen a homokpályás statisztikája imponáló, idén két futásból kettőt nyert ezen a talajon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maid of Ice és Golden Sun

A nap egy 1600 méteres ötödosztályú hendikeppel búcsúzott, ahol némi küzdelem után pályafutása első győzelmét megszerző Maid of Ice (Deczki A.) volt a nyerő. A második helyen Golden Sun (Kovács Viola), a harmadikon Destiny’s Colt (Barabás Mónika) végzett. A versenynapon a lovasok és trénerek közt három duplázót is találunk, illetve van egy triplázónk is, Ribárszki Sándor három idomítottja is győzni tudott. És egy versenynappal a szezon vége előtt eldőlni látszik a zsokéchampionátus kérdése is, Varga Zoltán előnye ugyanis már hét győzelemre nőtt, így matematikailag még be lehet fogni őt, de ennek esélye a nullához közelít.

A versenynap hivatalos eredményeit itt találják: http://dragon.intrex.hu/lovi/web/lovi/GEREDMEN11-11-13.HTM

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr53384605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása