Felemásan sikerült Overdose angliai bemutatkozása.

A startgépnél ezúttal nem akadt semmilyen probléma és Dózi-t gond nélkül betették a gépbe.

A start után a 12 lovas mezőny első harmadában tartózkodott lovasával, Andreas Suboriccsal a nyergében és sokáig a frontban galoppozott. A nemzetközi színvonal erősségét mutatja, hogy szinte az egész mezőny nagyon erősen tudott elkezdeni, így Overdose nem tudott kezdeti előnyhöz jutni.

A táv utolsó harmadában, azonban a széleken erős támadás bontakozott ki a többi esélyes részéről, és a ritmusváltást a Budapest Bullet ezúttal nem tudta követni, így előbb az ötödik helyre, majd a hetedikre esett vissza...

Ennek ellenére a magyar vendégló bebizonyította, hogy abszolút egyenrangú partnerként tud versenyezni a világ legjobb sprinterei között, így a King Stand Stakes indulása véleményünk szerint nincs veszélyben, s ha nem is favoritként, de továbbra is számolni kell vele a június 14-i Royal Ascot 5 furlongos futamában.

Overdose a táv felénél még a frontban galoppozott (középen, piros sapka)

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr212921705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása