Bő négy hónapja, hogy elhunyt Németh Ferenc, Imperiál egykori lovasa. A Magyarországi Angol Telivér Futtatók Egyesülete méltó emléket kíván állítani a legendás zsokénak, ezért vándorkupát és tiszteletdíjakat ajánlottak fel, útjára indítva ezzel a Németh Ferenc Emlékkupa sorozatot.

A versenyben amatőrök és 25 versenyt nem nyert engedményes lovasok vehetnek részt. A kupasorozat hat futamból áll, a futamokban elért eredményekért a lovasok pontokat kapnak, a vándorkupát a pontverseny győztese őrizheti egy éven át.

A Németh Ferenc Emlékkupa futamainak pontozása a következő lesz:

I. 15 pont

II. 10 pont

III. 7 pont

IV. 5 pont

V. 4 pont

VI. 3 pont

VII. 2 pont

VIII. és minden további induló 1-1 pont

A sorozat tiszteletdíjai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vándorkupa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vándorkupa kicsinyített mása

 

 A kupasorozat futamainak érmei

A végső győztes a vándorkupa mellett megkapja annak kicsinyített mását is, illetve minden futam első három helyezettje éremben részesül. A tervek szerint a díjátadása az ügetőszilveszteren a galopp championok díjátadásakor kerülne sor, így a legjobbnak bizonyult fiatal lovas többezer helyszínen szurkoló ember és az ország nyilvánossága előtt vehetné át az elismerést.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr352860303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása