Nem jött össze a bravúr Tímár Zsuzsának. A fiatal magyar lovas a Női Amatőrlovas Európa Bajnokság első napja után még a második helyen állt, Pozsonyban azonban nem tudta megtartani helyezését a pontversenyben, és végül a hatodik helyen végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Női Amatőrlovas Európa Bajnokság résztvevői

Az EB második napján Pozsonyban is két futamot rendeztek, ahol a magyar lány egy 7. és egy 11. helyet szerzett, így összetettben 53 pontot gyűjtött. A győzelmet holtversenyben 98-98 ponttal a cseh Lenka Dusková és a francia Julie Henderson szerezte meg, a harmadik helyen pedig 69 ponttal a brit Victoria Barr végzett.

A versenynapon két magyar idomítású telivér is részt vett, Father’s Dream (Lenka Dusková am.) és Direct Play (Victoria Barr am.) is második helyezést ért el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr762259308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása