Az előzetesen verhetetlnnek gondolt No Not Me-val hajtója a szokásos taktikát választotta, élre állt és jó tempóban vezetett. Az utolsó ötszáz méteren az addig a negyedik-ötödik helyen versenyző Naná felment mellé, és a befutóban könnyedén hagyta maga mögött ellenfelét. A Hico istálló másik lova, a kitűnő származású Nemes úr lett a harmadik Nobody előtt. A versenyt 15.7-es új korosztályos és verseny rekorddal nyerte a kanca. A győztes lovat Kaszás Gergő tenyésztette és futtatja.

(kép forrása ismeretlen. Mazsity gratulál Fazekasnak)

A Pannónia Díjban meglepetés született. Az AMMA-s lovak váratlanul csődött mondtak. Lencsitől ugyan megszoktuk, hogy a starttól nem jön el mindig, de Masterpiece és Menedzser hiba nélkül sem jutottak szerephez. Lucky Luke viszont, aki eddig csak hendikep szinten élt meg, biztosan nyert Lakatos Csabával, egy eddig csak gyengébb szinten eredményes ló, Lézer ellen. A tavalyi év sztárja, Merengő lett a harmadik, szintén javulást mutatva. A győztes ló tenyésztője a Czinege család, tulajdonosa Tűzkő István és Bauer Péter.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr152208724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ketelkedo 2010.10.30. 12:09:18

Érdekes nyerés volt. Naná szárnyakat kapott. Se azelőtt ilyen időt, se azután. Soha többet. Szabad kételkednem, ugye?
süti beállítások módosítása