"A lovak aranyosak, a lovak szépek és okosak, a lovakat mindenki szereti. Versenylovat tartani ráadásul nagyon menő dolog, igazi burzsujság. Ezért mikor megismerkedtem az ország legnagyobb versenylótenyésztő cégének (Telivér Farm Kft.) ügyvezetőjével, Pálfi Nórával, azonnal tudtam: blogunknak okvetlenül kell egy saját ló.

Egy pompás angol telivér.

Mindig érdekes beleszagolni egy szubkultúrába, és mondhatom, hogy a galoppversenyek hangulata nagyon is magával ragadó tud lenni. Elvileg lovasnemzet volnánk (gyakorlatilag már alig, de erről majd egy másik posztban), így hihetetlen gazdag hagyománya van nálunk a lovassportnak, minden trénernek vannak régi sztorijai, mindenki tud valami újat mondani Kincsemről, vagy akár Overdose-ról is a pálya körüli emberek közül."

Így kezdi írását az extra gazdag emberekkel és környezettel foglakozó blog írója. A jelenség mindenesetre bíztató. Adott egy jó fej csapat, amely nagyon menő dolognak tartja a lófuttatást. És nem csak beszél róla, de tesz is érte: kiválaszt egy hazai tenyésztésű telivért és nem sajnálva a tartási költségeket (elvégre burzsujok, nem?) egyenesen Overdose nyomdokaiba kívánnak vele kerülni!

A telivér nem szereti a szegényszagot, tartja a régi turf-mondás. Nos, Le Burzsujt ez a veszély nem fenyegeti.

Olvassa el a cikket a www.burzsuj.blog.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr782182967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása