A nagy hőségre tekintettel délután 4 órára tette a versenytitkár az első futam startját. Fél óránként indítják a futamokat, melyek közül a kiemelkedő jelentőségű a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter díja. Igaz, csupán hat ló áll starthoz, de így is remek sport élmény lehet. Élről Zádor klasszis fia Kádor és a német import kanca Likvidítus indul. Kádor pihenő utáni próbafutamában kitűnt remek időteljesítményével. Húsz métert ad nekik Merengő, aki nehezen talál magára, bár legutóbb már jól zárkózott a második pályán. A svéd import Taylor Boko kihagyás után fut, itthon eddig háromszor futott. Remek képességű mén. A Prolongo istálló két klasszisa ismét támad. Az elmúlt hétvégén Baden-i pályán képviselték a magyar színeket. Helyezést ugyan nem sikerült szerezniük az erős mezőnyben, de remek idő eredményeket értek el.

Az ügetőló tulajdonosok két részben is megvívnak egymással. Ezen kívül egy amatőr futam tarkítja a tíz futamos programot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr132155843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása