Hogy jobb legyen...

2010.07.07. 13:00

A Magyar Derby Koktél Bizottság elnökének közleménye

Nagyon köszönjük a Koktél Bizottság iránt tanúsított érdeklődésüket és támogatásukat. Igazán lenyűgözött az a segítőkészség és jókedv, ami már a Távoszlop blogon es a Derby napján megtartott alakulóülésen is jellemezte mindannyiunk hozzáállását.

 

 

 


 

 

 

 

Könnyed kis cikknek indult - ha 25 évvel fiatalabbak lennénk - hívhatnánk akár diáktréfának is, ami az Önök megtisztelő figyelme miatt, általunk csöppet sem bánva, komoly feladattá vált.

Megalapitottuk a Magyar Derby Koktél Bizottságot. Ezen hangzatos nevet meg szeretnénk tölteni tartalommal és feladattal. Magunkra vállaljuk a lóversenyek hangulatát javitó kreatív tanácsadást, új és üde ötletekkel kívánunk előállni, közvetítő szerepet vállalunk a lóversenyzés jövőjét szívükön viselő támogatóink és a lóversenyvezetés között.

Első feladataink közé soroljuk a mindannyiunkat "kínzó kérdést", azaz, mi legyen a Magyar Derby Hivatalos Koktélja (amit többen szeretnének látni a Magyar Lóversenyzés Hivatalos Koktéljának) valamint a múlt heti Magyar Derby rendezésének értekelését olyan tényezők alapján, amelyek befolyásolták a megjelent tisztelt publikum emelkedett hangulatát (jó és rossz iranyban). 

Kérjük terheljenek minket, oly lelkesek és kreatívak voltak a koktélok kapcsán, használjuk ki a kommentelés adta lehetőséget, javasoljanak kidolgozandó feladatokat, ötletekkel segítsék munkánkat, épitő kritikával illessenek minket, dolgozzunk közösen azért, hogy a jövőbeni rangos lóversenyeink hasonló hangulatban teljenek, mint az a röpke negyed óra ott, a régi tribünön, a Derby napján, a harmadik és negyedik futam között!

A Bizottság "üléseit" a rangosabb lóversenyrendezvények napjára tűzi ki az alábbiak szerint:

aug 8. - Magyar Ügetőderby
szept 4.  - Hungária Díj (ügető)
szept 5. - Kincsem Díj, Imperiál díj (galopp)
okt 3. - Magyar St. Leger (galopp)
okt 9. - Kétévesek Nagydíja (ügető)
nov 7. - Lovaregyleti Díj (galopp)
dec 31. - Ügetőszilveszter

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr562133832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nahaj 2010.07.12. 10:42:51

Egy ötlet a magyar derby koktélra! Felmerült, hogy legyen magyaros, ha már a miénk. A forrás: Willmann András: Mr. Mixer c. könyve. Barack Fizz (Magyar Derby Koktél): 5 cl barackpálinka, 3 cl citromlé, 3 cl narancslé, 1 kiskanál porcukor. Shakerben összerázva, szódavízzel (ásványvíz) felspriccelve.

MISKY KÁROLY 2010.07.12. 12:59:50

Nagyon jol hangzik, koszonjuk! Hamarosan jelentkezunk a temaval.

Kupec 2010.09.01. 18:17:07

Misky úr!

Hogy áll a koktél ötletek elbírálása, vagy esetleg egy szavazást indít a név és a tartalom kiválasztásának megkönnyebbítésére?

Tisztelettel!

Kupec

MISKY KÁROLY 2010.09.15. 13:23:33

T. Kupec ur!

a koktel projekt ugy all, hogy azon tunodok, mikent kene eldontetnunk a derby italat. Vajon kostolassal, minel tobb koktelbizottsagi tagot osszehivva, vajon valamelyik nagyobb versenynapon, vajon a huvosebb idojaras befolyasolja-e az izek harmoniajat...stb. Vagy valami teljesen mas megkozelitest kene eszkozolni? Ezen tunodok hosszu hetek ota.
süti beállítások módosítása