Az ügető "Alagi díja" ez a futam. Bekerülés pénz alapon van, a startszámokat itt sorsolják. A Derbybe idő alapon lehet bekerülni, és a startszámokat választják (a legjobb rekordú ló trénere választhat elsőként)

Csupán hét ló indul az idei futamon, méghozzá hét mén. A Kanca Díj nyerő Naná ezt a versenyt kihagyja, kis pihenőt kapott a Derbyig.

A futam első számú esélyese No Not Me. Három idei futásásból kettőt nyert, utóbbi a Nemzeti Díj volt, amit nagyon biztosan abszolvált. Az autóstart nem biztos, hogy kedvező számára, de olyan jó ló, hogy egy óvatos indulással is nyerhet. Két istálló társa közül Nemes úr tűnik jobbnak, de No Fear is nagyon erős. A három Hico-s ló mellett a Diadora istálló is két lóval jött ki. Noble Rose egyrtelműen jobb, és biztosabb ló. Ráadásul 1-es számról indul, ami számára nagyon előnyös lehet. Nick Nolte gyakran hibázik, de legutóbb jó formával korrigált. A kítűnő származású mén meglepetést okozhat. Nobody legutóbb Fazekassal egy ismerkedéi futamban nehezen belelendülve jól zárkózott a finisben. A lusta mén a Nemzeti Díjban nagyon jó időt ért el, viszonylag közel végzett No Not Mehoz és Nemes úrhoz.

Az Ügetőderbyt augusztus első vasárnapján futják. Az említett lovakon kívül még gyakorlatilag bárki bejuthat a nagy díjba, ha addig megfutja a szükséges időt. Ezzel együtt a magas nevezési díj miatt azt hiszem nem lesz 14 ló az idei futamban.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr582123668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása