Teljes gőzzel dübörög a szezon Európa szerte. Alig vagyunk túl Ascot izgalmain, máris itt egy újabb fantasztikus verseny. Vasárnap futják Írországban, a Curragh legendás gyepén a 135. Ír Dreby-t.

A lovasítás még nem történt meg, csak annyit tudunk, hogy tizenegy telivér maradt állva, s mind arra vár, hogy nevéről megemlékezzenek a történelem lapjain. Ballydoyle semmit nem bíz a véletlenre, öt telivért indít: At First Sight, Cape Blanco, Bright Horizon, Midas Touch, Jan Vermeer. Sheik Hamdan Bin Mohammad Al Maktoum a hat futásából ötöt nyerő Monterosso-ját nevezte, a Godolphin istállóból Chabal áll majd starthoz, Sultan Ali sárga ménjének Dubawi Phantom-nak szoríthat. Az Ennistown Ménes dolgozói közül sokan helyeznek majd el néhány eurót Puncher Clynch-re, a bátrabbak tétre, a szolidabbak each way. Eljön a Távoszlop olvasói számára már jól ismert Coordinated Cut, akit Lawrie Inman nevezett, s végül, de távolról sem utolsó sorban láthatjuk majd Carraiglawn-t, aki Mrs. Jim Bogler színeiben indul.

Amint túl vagyunk az adminisztratív részleteken, értesítjük a Távoszlop olvasóit a friss hírekről. "Én csak azt mondom..., a nemzetközi helyzet egyre fokozódik."

  
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr152105100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása