Lovas Világjátékok 2010

2010.05.11. 15:50

A lovasok.hu híreiből:

Az Olimpiai Játékokhoz hasonlóan a Lovas Világjátékokat négyévente rendezik meg, ez a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) által hivatalosan elismert nyolc lovassportág világbajnoksága.

Az Alltech FEI Lovas Világjátékok 2010 új fejezetet nyit a négyévente megrendezett Lovas Világjátékok történetében, mivel ez lesz az első alkalom, hogy a Világjátékokat Európán kívül rendezik, és egyúttal először bonyolítják le az összes versenyszámot ugyanazon a helyszínen, a 486 hektár területű Kentucky Lovas Parkban.

A több mint 60 ország 600 lovasa és közel 700 ló részvételével megrendezésre kerülő 16 napos versenysorozatot a várakozások szerint a helyszínen több mint 600.000, televízión keresztül pedig több mint 460 millió nézőből álló nemzetközi közönség tekintheti majd meg.

További info: www.lovasok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr51992653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása