A Népszabadság online kiadásán bukkantunk a következő írásra. Értékelni nem szeretnénk, elvégre szólásszabadság van. Ha Önnek véleménye van a cikkel kapcsolatban, kérjük írja meg a kommentek között.

Tóth Levente: Lóvátétel

Így, ahogy vagytok – lóversenynyelven ezt mondhatom az Overdose-történetről. Tökéletesen és érzékletesen bemutatja, mi a magyar. Igazi népmese, amelynek ugyan még nincs vége, de akárhogyan is folytatódik, ezzel a lóval bukni már nem lehet. Kevesekről lehet elmondani, hogy annyira magyarrá váltak, mint Overdose, miközben valójában annyira nem magyar, hogy az már fáj. Overdose attól magyar, hogy a magyarok magukénak érzik a sikereit. Milyen jó lenne, ha ehhez senkinek sem kellene lónak születni.

Folytatás a nol.hu oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr441981256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása